När man lägger upp saker på sociala medier vill man ju såklart ha någon form av reaktioner.

Eftersom jag senaste tiden varit väldigt engagerad i allt kring #metoo har jag hållit mig mest på Twitter och Instagram. Facebook är uppenbarligen inte en plats där folk vill kännas vid några som helst svårigheter eller orättvisor i världen. Jag har gett upp att posta om ämnen jag tycker är viktiga på Facebook, utan håller mig till vardagstrams och humor. Varför? Ingen jävel orkar bry sig.

Engagemang verkar dock finnas om man är ”Sverigevän” och vill dela artiklar om enbart de brott som begås av invandrare. Eller ”backa Martin Timell” i någon imbecill grupp (eftersom det bara är invandrare som våldtar så måste ju Timell vara oskyldig och dessutom verkar han ju så trevlig…). Grupper i stil med ”Vi som tycker hela julen är förstörd för att judedockan klipptes bort i Kalle Anka” väcker tydligen också engagemang.

I övrigt är det mat, selfies och fåniga tester som gäller.

Antingen är det så det fungerar, eller har jag fel vänner på Facebook? 🙂 

Finns dock fler som reagerat:

>

Spread the love

Kommentera

Stäng meny