Född och uppväxt

Född 8 oktober 1971, uppväxt i Orsa. Fram till 12 års ålder bodde vi i en liten by norr om Orsa som heter Mässbacken.

Mässbackenh

Bor

Jönköping sedan 2010

Familj

Sambo, mamma, styvfar, syster och svåger

Jobb

Min titel är Digital Coordinator på en digitalbyrå i Göteborg som heter SEO DESIGN. Jag gör en massa blandade saker eftersom jag inte kan låta bli att engagera mig här och där 🙂
Men primärt jobbar jag med att planera och genomföra vår egen kommunikation och marknadsföring, som exempelvis content, kampanjer, nyhetsbrev och sociala medier.
Jag ansvarar för marketing automation, customer success och är ytterst ansvarig för allt som är kopplat till CRM. 

Nörderi

Det är faktiskt så att jag älskar att nörda ner mig i CRM och alla slags digitala verktyg som innebär att planera och förenkla arbete.

Är även ett stort fan av Trello samt att koppla ihop olika tjänster med IFTTT och Zapier, för att skapa automatiska flöden. Det är något jag kan sitta i timtals på fritiden med.

Utbildning

Medie- och kommunikationsvetenskap 120p, litteraturvetenskap, socialantropologi och idrottsfysiologi (udda blandning, jag vet…) i Falun.
Sedan lite webbdesign på högskolan i Jönköping.


I år kommer jag att fördjupa mig inom digital marknadsföring, främst i Google AdWords och Google Analytics. Eventuellt även Facebookannonsering.

Mina Googlecertifieringar

Se min profil här

Fritid

Jag gillar att skapa med WordPress och fixa med design i Elementor som är ett plugin. Visserligen har jag läst lite webbdesign, men jag hatar att hålla på med kod. Kan göra lite HTML motvilligt vid behov dock. Jag driver två bloggar samt har skapat webb åt en vän som är konstnär.

I övrigt tränar jag styrketräning, i nuläget ca 3 gånger i veckan. Jag har trappat ned rejält från att ha varit helt uppe i ”fitnessbubblan” och tävlat till och med. Det är ganska skönt att ha släppt den biten.

Ideella projekt

Jag har varit med och skrivit manus samt skådespelat under några år i Zornspelet i Mora.

Jag var reporter och chefredaktör för studentkårens tidning på Högskolan Dalarna (dåvarande namn på tidningen var Högtrycket).