Om mig

FÖDD OCH UPPVÄXT

Född 8 oktober 1971, uppväxt i Orsa. Fram till 12 års ålder bodde vi i en liten by norr om Orsa som heter Mässbacken.

BOR

Jönköping

FAMILJ

Sambo, mamma, styvfar, syster och svåger

Mässbacken vedboden

JOBB

Min titel är Customer Success Manager på en digitalbyrå i Göteborg som heter SEO DESIGN. Jag gör en massa blandade saker eftersom jag inte kan låta bli att engagera mig här och där 🙂

Men primärt jobbar jag sedan oktober 2018 med att planera och driva vår kundvård. Jag jobbar även med vår egen kommunikation och marknadsföring, som exempelvis content, kampanjer, nyhetsbrev och sociala medier.

Jag ansvarar för marketing automation och är ytterst ansvarig för allt som är kopplat till CRM.

 

UTBILDNINGAR

  • Medie- och kommunikationsvetenskap 120p, litteraturvetenskap, socialantropologi och idrottsfysiologi (udda blandning, jag vet…) i Falun.
  • Sedan lite webbdesign på högskolan i Jönköping.

 

CERTIFIKAT DIGITAL MARKNADSFÖRING

Jag försöker löpande lära mig nya saker och är certifieraf i bl a i Google Ads (sökannonsering). På agendan finns även en certifiering i Google Analytics. När jag hinner 😉

 

Certifiering Search Ads

FRITID

Jag gillar att skapa med WordPress och fixa med design i Elementor som är ett plugin. Visserligen har jag läst lite webbdesign, men jag hatar att hålla på med kod. Kan göra lite HTML motvilligt vid behov dock. Jag driver två bloggar samt har skapat webb åt en vän som är konstnär.

I övrigt tränar jag styrketräning, i nuläget ca 3 gånger i veckan. Jag har trappat ned rejält från att ha varit helt uppe i ”fitnessbubblan” och tävlat till och med. Det är ganska skönt att ha släppt den biten.

 

NÅGRA IDEELLA PROJEKT

  • Falu Studentkårs tidning Högtrycket 2001 – 2003: Reporter och chefredaktör.- bland det roligaste jag gjort! Jag började som reporter och tog sedan över tidningen under en period. Som chefredaktör förbättrade jag rutiner och planering för arbete och innehåll, breddade innehållet, samt såg även över kostnader, papperskvalitet mm.

  • Zornspelet 1997 – 1998: Sommarteater i Mora, där jag var med om att skapa grundmanus samt manusbearbetningar. Medverkade även som skådespelare under några år.

Stäng meny