Om mig

Född och uppväxt

Född 8 oktober 1971, uppväxt i Orsa. Fram till 12 års ålder bodde vi i en liten by norr om Orsa som heter Mässbacken.

Familj

Sambo, mamma, styvfar, syster och svåger

Bor

I Jönköping

Jobb

Min titel är Customer Success Manager på en digitalbyrå i Göteborg som heter SEO DESIGN. Jag gör en massa blandade saker eftersom jag inte kan låta bli att engagera mig här och där 🙂
Men primärt jobbar jag sedan oktober 2018 med att planera och driva vår kundvård. Jag jobbar även med vår egen kommunikation och marknadsföring, som exempelvis content, kampanjer, nyhetsbrev och sociala medier.
Jag ansvarar för marketing automation och är ytterst ansvarig för allt som är kopplat till CRM. 

Utbildningar

Medie- och kommunikationsvetenskap 120p, litteraturvetenskap, socialantropologi och idrottsfysiologi (udda blandning, jag vet…) i Falun.
Sedan lite webbdesign på högskolan i Jönköping.

Jag försöker löpande lära mig nya saker och är certifieraf i bl a  i Google Ads (sökannonsering). På agendan finns även en certifiering i Google Analytics. Eventuellt även Facebookannonsering.

Mina Googlecertifieringar

Certifieringar i Google Ads

Digitalakademin certifikat

Fritid

Jag gillar att skapa med WordPress och fixa med design i Elementor som är ett plugin. Visserligen har jag läst lite webbdesign, men jag hatar att hålla på med kod. Kan göra lite HTML motvilligt vid behov dock. Jag driver två bloggar samt har skapat webb åt en vän som är konstnär.

I övrigt tränar jag styrketräning, i nuläget ca 3 gånger i veckan. Jag har trappat ned rejält från att ha varit helt uppe i ”fitnessbubblan” och tävlat till och med. Det är ganska skönt att ha släppt den biten.

På sociala medier

Stäng meny