Om mig

FÖDD OCH UPPVÄXT

Född 8 oktober 1971, uppväxt i Orsa. Fram till 12 års ålder bodde vi i en liten by norr om Orsa som heter Mässbacken.

BOR

Jönköping

FAMILJ

Sambo, mamma, styvfar, syster och svåger.

JOBB

Jag är Customer Success Manager med CRM som specialitet, på en digitalbyrå i Göteborg som heter SEO DESIGN. Jag har genom åren gjort en massa blandade saker eftersom jag inte kan låta bli att engagera mig här och där 🙂 Tidigare hade jag hand om vår egen kommunikation och marknadsföring, som exempelvis content, kampanjer, nyhetsbrev och sociala medier.

Men primärt jobbar jag sedan oktober 2018 med att planera och driva vår kundvård, samt att planera leadsgenererande akriviteter och marketing automation. Jag är även ytterst ansvarig för allt som är kopplat till CRM, både tekniskt och strategiskt.

UTBILDNING

Högskolan Dalarna

Media- och kommunikationsvetenskap – Filosofie kandidat.
Jag läste media- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot manusskrivande. Gick även kurser inom digital bildhantering och 3D-grafik. Övriga kurser jag läst är litteraturvetenskap, socialantropologi och – lite udda i sammanhanget – idrottsfysiologi.

Högskolan i Jönköping

Webbdesign:
Betydelsen av användbarhet,utvecklingsstrategi och målgrupper.
Innehållsdesign, Webbplatsdesign, Webbplatsstruktur
Kognition
Språkets användning och grafisk design
HTML, CSS
Bildhantering

Övriga kurser och certifikat

  • Kundlojalitet och CRM – så får du trogna kunder i en datadriven värld
  • Google Ads Search Certification
  • Digitalakademin – grunderna i digital marknadsföring
  • Acedemy for Ads – Activate customer-cenreic marketing
  • Measure your customer-cenreic marketing
Certifiering Search Ads

FRITID

Jag gillar att skapa med WordPress och fixa med design i Elementor som är ett plugin. Visserligen har jag läst lite webbdesign, men jag hatar att hålla på med kod. Kan göra lite HTML motvilligt vid behov dock. Jag driver två bloggar samt har skapat webb åt en vän som är konstnär.

I övrigt tränar jag styrketräning, i nuläget ca 3 gånger i veckan. Jag har trappat ned rejält från att ha varit helt uppe i ”fitnessbubblan” och tävlat till och med. Det är ganska skönt att ha släppt den biten.

 

NÅGRA IDEELLA PROJEKT

  • Falu Studentkårs tidning Högtrycket 2001 – 2003: Reporter och chefredaktör.- bland det roligaste jag gjort! Jag började som reporter och tog sedan över tidningen under en period. Som chefredaktör förbättrade jag rutiner och planering för arbete och innehåll, breddade innehållet, samt såg även över kostnader, papperskvalitet mm.

  • Zornspelet 1997 – 1998: Sommarteater i Mora, där jag var med om att skapa grundmanus samt manusbearbetningar. Medverkade även som skådespelare under några år.

Stäng meny